top of page
Plafonneerwerken & Gyproc Strauven

PLEISTERWERKEN DOOR PLAFONNEERWERKEN & GYPROC STRAUVEN: VAKWERK TOT IN HET KLEINSTE DETAIL

PLEISTERWERKEN IN LIMBURG?

Het bezetten van muren en plafonds is echt specialistenwerk dat u het best overlaat aan een professionele stukadoor. Plafonneerwerken & Gyproc Strauven, uit Sint-Truiden (Brustem) is al meer dan 30 jaar dé stukadoor in Limburg en daarbuiten voor alle pleisterwerken. Wij leveren kwaliteitsoplossingen in nieuwbouwprojecten en verbouwingsopdrachten als het gaat om bepleisteren en het plaatsen van sierbepleistering. Logisch, want we kiezen altijd voor topproducten als het gaat om pleister of natuurgips. Kwaliteit verzekerd!

 Pleisterwerken - slaapkamer

PLEISTERWERK DOOR PERFECTIONISTEN

Pleisterwerk staat ook bekend als stucwerk, uitgevoerd door stukadoors. Het gebruik van pleister of natuurgips voor pleisterwerk kan bijdragen aan een hoogwaardige en strakke afwerking van wanden en plafonds, met aandacht voor esthetiek, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Maar de kwaliteit van het pleisterwerk is wel sterk afhankelijk van de vaardigheid van de vakman die het aanbrengt. Schakel daarom een ervaren stukadoor in voor het beste resultaat.

 Pleisterwerken in Limburg

WAAROM KIEZEN VOOR PLEISTERWERKEN?

vinkje
Bescherming

Gips dient als beschermlaag voor de ondergrond en maakt het minder poreus. Pleisterwerk kan zwaar hangwerk aan en verlengt de duurzaamheid van zowel plafonds als muren.

vinkje
Flexibel

Pleisterwerken lenen zich perfect voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Pleister is ook makkelijk te repareren bij een beschadiging en oneffenheden wegwerken verloopt moeiteloos.

vinkje
Snel

Gipspleister is vrij makkelijk klaar te maken. Dit materiaal droogt bovendien relatief snel, waardoor er geen wachttijd nodig is om te beginnen met schilderen en andere werkzaamheden.

vinkje
Gladde, strakke afwerking

Dankzij bepleistering kunnen we muren en plafonds perfect egaliseren en strak afwerken. Zo kunnen we een glad en naadloos eindresultaat opleveren, ook rond raam- en deuropeningen. Klaar om te verven of te behangen.

vinkje
Geen krimp

Gipspleister zet niet uit of krimpt niet na verloop van tijd.

vinkje
Milieuvriendelijk

Gips is een natuurlijk materiaal zonder schadelijke stoffen. Het is bovendien recycleerbaar.

vinkje
Binnenklimaat

Pleisterwerken dragen bij aan een betere binnenluchtkwaliteit.

pleisterwerken
vinkje
Geluids- en thermische isolatie

Pleisterwerken verbeteren de akoestiek en hebben niet alleen brandwerende, maar ook thermisch isolerende eigenschappen: een lagere energierekening dus.

info
NEEM CONTACT OP

Kies voor kwaliteit in stukadoorswerk en bel Plafonneerwerken & Gyproc Strauven op 0475 25 44 03!

BEL ONS

bottom of page